info@my-aqua.be      +32 (0)56 61 51 62

MyAqua

MyAqua

MyAqua groot in waterbehandeling .
Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van waterbehandeling? Bij MyAqua bent u aan het juiste adres.

Door de vele jaren ervaring op het gebied van waterbehandeling bent u bij MyAqua verzekerd van hoogwaardige waterverzachters en -ontharders en de professionele plaatsing ervan. My-aqua is gespecialiseerd in waterbehandelingen voor particulier en industrieel gebruik. Ontdek de beste waterbehandeling voor West en Oostvlaanderen en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Ik bezorg u een  gratis offerte voor de plaatsing van een nieuwe waterontkalker,  het onderhoud en herstelling van waterontharders in het algemeen.

Woont u in West en Oost-Vlaanderen en heeft u al een waterontharder of waterverzachter en zoekt u iemand voor reparatie of onderhoud? Ook dan kunt u bij My-Aqua terecht. Wij verzorgen reparaties en onderhoud aan waterbehandelingssystemen van o.a. Fleck, Siata, Autoroll en Delta. MyAqua kan ook uw waterontharder of waterverzachter op professionele wijze herstellen en bijstellen voor het juiste zoutverbruik van uw toestel en volgens uw waterverbruik.  Neem dan eenvoudig telefonisch contact op of contacteer ons via de contactpagina.

Heeft u in de tussentijd regeneratiezout nodig? Geen probleem. My-Aqua verkoopt bijna alle zoutsoorten waaronder kristalzout 5/15 aan particulieren en bedrijven, in grote en kleine partijen. Levering aan huis. Liever zelf afhalen? Bij My-Aqua zijn er mogelijkheden voor iedereen! Overweegt u  een permanente waterbehandeling, neem dan direct contact op met My-Aqua voor deskundig advies.

Ook alle type cleaner voor harsen zijn verkrijgbaar. Van resinprof tot Deltaclean. Meer info nodig over deze reinigers? Neem contact op voor de juiste reiniger en dosering van uw ontharder. Jaarlijkse cleaner verkrijgbaar vanaf 15.00€.

 

Voor zoutprijzen klik Hier

Voor onze prijzen van elektrische waterverzachters klik hier

Voor onze prijzen van hydraulische ontharders klik hier

Prijzen voor onderhoud kan je hier vinden.

Offerte aanvragen

  Uw naam

  Adres

  Postcode en Woonplaats

  Uw e-mail

  Telefoonnummer

  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    My Aqua

  Windhoek 18
  8790 Waregem


  Bedrijfsnaam: My-Aqua / Tomco bvba
  BTW: BE0841710075

  Tel : +32 (0)56 61 51 62

  Mob : +32 (0)486 28 64 38
  info@my-aqua.be

  Alle prijzen exclusief BTW.

  Deze website gebruikt cookies, door uw bezoek aan deze website gaat u akkoord met deze cookies.