info@my-aqua.be      +32 (0)56 61 51 62

Delta Mosela

DELTA MOSELA

Duplex Delta waterverzachter voor huishoudelijk gebruik. 1445.00€

Vanaf 01/01/2016 Batibouw acties op deze waterverzachters.

Neem contact op om uw Batibouw voordeel te kennen.

Batibouw korting voor de doe-het-zelf op uw waterverzachter en wisselstukken.

 

Duplex-waterontharder voor huishoudelijk gebruik.

Net zoals alle andere Delta waterontharders is ook deze een hydraulische ontharder, hij werkt dus zonder elektriciteit.

De Delta Mosela is een duplex-waterontharder met 2 harsflessen van 3 liter. Elke harsfles levert zacht water tot hij zijn capaciteit bereikt heeft en de harsen verzadigd zijn. Dan moet de harsfles regenereren. Gedurende de regeneratie die slecht 15 minuten duurt, levert de tweede harsfles nog steeds zacht weter. Beide modules zijn altijd samen in werking, wat een hoge capaciteit met zich meebrengt. De 2 modules zullen echter nooit gelijktijdig regeneren waardoor men 24/24 zacht water heeft.

De Delta waterontharders zijn zeer zuinige apparaten, voor de regeneratie van een module is er slechts 0.3 kg zout en 18 liter water nodig. Dit is weinig in vergelijking met andere ontharders met dezelfde capaciteit.

Het design

De Delta Mosela is een compacte duplex-waterontharder waarbij de modules en het zoutreservoir in 2 aparte behuizing zitten. De modules kunnen bijvoorbeeld aan de wand bevestigd worden met een support zodat men met de afvoerslang van de ontharder bij de bestaande afvoerleiding kan. Het zoutreservoir kan gewoon op de grond blijven staan zodat men niet te hoog moet tillen met de zakken wanneer men het zout wil bijvullen. Men kan ze ook gewoon naast elkaar of achter elkaar plaatsen afhankelijk van de beschikbare ruimte.

De behuizing met modules meet slechts 47,3 cm (hoogte) bij 46,2 cm (breedte) bij 35,9 cm (diepte). De afmetingen van het zoutreservoir zijn: 37,4 cm (hoogte) bij 46,4 cm (breedte) bij 24,2 cm (diepte).

Technische gegevens

Aansluitingen 1/2”, 3/4”, 1”
Werkdruk 1 – 8 bar
Debiet max 2600l/h
Uitwisselingscapaciteit 2x 150m3/ppm CaCO3
Waterverbruik/regeneratie 18L
Zoutverbruik/regeneratie 0,3 kg
Duur van de regeneratie 15 min
Max temperatuur 50�C
Filterdoeken 80 μm

Delta waterverzachters werken op waterdruk. Geen overbodige elektronica en sluipverbruik. Ook geen ontregeling bij stroomonderbrekingen.

Superieure harsen, gepatenteerd bij Bayer Chemicals, zorgen mede voor de hoge ontkalkingscapaciteit. Ze hebben ook een hogere duurzaamheid.

Delta waterverzachters worden ingesteld op uw persoonlijk waterverbruik en plaatselijke waterhardheid. Dus, geen verspilling van spoelwater en zout.

De grote, energie verslindende waterontharders hebben afgedaan. Delta’s zijn compact en hebben essentiële onderdelen zoals een bypass en vuilfilters standaard ingebouwd.

Offerte aanvragen

  Uw naam

  Adres

  Postcode en Woonplaats

  Uw e-mail

  Telefoonnummer

  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    My Aqua

  Gentseweg 715
  8790 Waregem


  Bedrijfsnaam: My-Aqua / Tomco bvba
  BTW: BE0841710075

  Tel : +32 (0)56 61 51 62

  Mob : +32 (0)486 28 64 38
  info@my-aqua.be

  Alle prijzen exclusief BTW.

  Deze website gebruikt cookies, door uw bezoek aan deze website gaat u akkoord met deze cookies.