info@my-aqua.be      +32 (0)56 61 51 62

Filter Drukregelaars

Drukregelaars (Sanitair)

Drukregelaars: de installatie van een druk regelaar zou moeten samengaan met de installatie van een filter om zodoende een volledige bescherming van het water netwerk te realiseren. De drukverminderaar van Honeywell beschermt de leidingen, de kleppen en de waterverzachter tegen schade die kan veroorzaakt worden door buitensporige of te hoge druk. My-Aqua

Waarom ?
Door bruuske druk verhogingen in het distributie netwerk kan terugslag veroorzaakt worden of ´s nachts, door daling in het verbruik wat tot verhoging van de (statische) druk leidt, kan de aangesloten waterverzachter onder te hoge druk komen te staan. In deze gevallen, zal een drukregelaar een efficiente bescherming bieden voor de geplaatste waterverzachter.

Een product waarvan er miljoenen worden gemaakt
De drukregelaars met veer en evenwichts klepzitting werken volgens het principe van evenwicht der krachten: De kracht uitgeoefend op het membraan tegen de kracht uitgeoefend door de veer. Wanneer de uitgangsdruk zakt door waterverbruik, zal de kracht op het membraan verminderen; De kracht uitgeoefend door de veer is bijgevolg hoger en leidt tot de opening van de klep. De uitgangsdruk verhoogt dan weer totdat de krachten uitgeoefend door het membraan en de veer in evenwicht zijn. Dankzij de compensatie verzekerd door de aanwezigheid van de evenwichts klepzitting; hebben noch de ingangsdruk, noch zijn eventuele variaties, invloed op de regeling van de uitgangsdruk. 

Heel gemakkelijk af te regelen
Dankzij de draaiknop instelling, zal u altijd de exact afgeregelde druk in uw installatie kennen. als optie kan er een manometer geplaatst worden.

Voorfilter voor uw waterverzachter.

De meest voorkomende voorfilter voor stadswater is 25µ. Deze zal bijna alle vuildeeltjes uit uw water zuiveren.

Deze voorfilter kost 75.00€ en het vervangpatroon 12.50€. indien je deze bij uw waterverzachter aankoopt is er geen meerprijs voor de plaatsing.

Kostprijs drukregelaar voor uw waterverzachter geplaatst 120.00 euro.

Kostprijs voorfilter 25µ voor uw waterverzachter geplaatst 75.00 euro.

Offerte aanvragen

  Uw naam

  Adres

  Postcode en Woonplaats

  Uw e-mail

  Telefoonnummer

  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    My Aqua

  Gentseweg 715
  8790 Waregem


  Bedrijfsnaam: My-Aqua / Tomco bvba
  BTW: BE0841710075

  Tel : +32 (0)56 61 51 62

  Mob : +32 (0)486 28 64 38
  info@my-aqua.be

  Alle prijzen exclusief BTW.

  Deze website gebruikt cookies, door uw bezoek aan deze website gaat u akkoord met deze cookies.