info@my-aqua.be      +32 (0)56 61 51 62

Delta Isera waterverzachter

Delta Isera waterverzachter.

Delta Isera is verkrijgbaar al vanaf 1145 euro.

Net zoals alle andere Delta waterontharders is ook de Delta Isera een hydraulische ontharder, hij werkt dus zonder elektriciteit.

De Delta Isera is een simplex ontharder met één harsfles van 3 liter. Deze levert zacht water tot hij zijn capaciteit bereikt heeft en de harsen verzadigd zijn. Dan moet hij regenereren. Gedurende de regeneratie die slecht 15 minuten duurt, levert de Delta Isera eventjes hard water. Zodra de regeneratie afgelopen is, beschikt u weer over zacht weter.
De Delta Isera waterontharders zijn zeer zuinige apparaten, voor een regeneratie is er slechts 300 gram zout en 18 liter water nodig. Dit is weinig in vergelijking met andere ontharders met dezelfde capaciteit.

Het design

De Delta Isera is een compacte waterontharder met apart zoutreservoir. De module kan bijvoorbeeld aan de wand bevestigd worden met een support zodat men met de afvoerslang van de ontharder bij de bestaande afvoerleiding kan. Het zoutreservoir kan gewoon op de grond blijven staan zodat men niet te hoog moet tillen met de zakken wanneer men het zout wil bijvullen. (zie afbeelding)

De module meet slechts 44,9 cm (hoogte) bij 20 cm (breedte) bij 28,5 cm (diepte). De afmetingen van het zoutreservoir zijn: 37,4 cm (hoogte) bij 46,4 cm (breedte) bij 24,2 cm (diepte). Een compacte ontharder die dus gemakkelijk in elke kelder, bergruimte of meterkast geplaatst worden.

De harsfles kan in verschillende richtingen in de houder geplaatst worden. Op die manier kan de beschikbare ruimte optimaal benut worden.

Technische gegevens

Aansluitingen 1/2”, 3/4”, 1”
Werkdruk 1 – 8 bar
Debiet max 1500l/h
Uitwisselingscapaciteit 150m3/ppm CaCO3
Waterverbruik/regeneratie 18L
Zoutverbruik/regeneratie 0,3 kg
Duur van de regeneratie 15 min
Max temperatuur 50°C
Filterdoeken 80 μm

Delta waterverzachters werken op waterdruk. Geen overbodige elektronica en sluipverbruik. Ook geen ontregeling bij stroomonderbrekingen.

Superieure harsen, gepatenteerd bij Bayer Chemicals, zorgen mede voor de hoge ontkalkingscapaciteit. Ze hebben ook een hogere duurzaamheid.

Delta waterverzachters worden ingesteld op uw persoonlijk waterverbruik en plaatselijke waterhardheid. Dus, geen verspilling van spoelwater en zout.

De grote, energie verslindende waterontharders hebben afgedaan. Delta’s zijn compact en hebben essentiële onderdelen zoals een bypass en vuilfilters standaard ingebouwd.

Offerte aanvragen

  Uw naam

  Adres

  Postcode en Woonplaats

  Uw e-mail

  Telefoonnummer

  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    My Aqua

  Gentseweg 715
  8790 Waregem


  Bedrijfsnaam: My-Aqua / Tomco bvba
  BTW: BE0841710075

  Tel : +32 (0)56 61 51 62

  Mob : +32 (0)486 28 64 38
  info@my-aqua.be

  Alle prijzen exclusief BTW.

  Deze website gebruikt cookies, door uw bezoek aan deze website gaat u akkoord met deze cookies.