info@my-aqua.be      +32 (0)56 61 51 62

Delta Morava Waterverzachter

DELTA MORAVA

De waterverzachter Delta Morava heeft een vaste verkoopprijs 1450.00€. Voor de klanten die hun waterverzachter zelf willen plaatsen zijn er zeer mooie voordelen en extra’s te verkrijgen.

Net zoals alle andere Delta waterontharders is ook deze een zeer goede waterverzachter, hij werkt dus zonder elektriciteit.

De Delta Morava is een duplex ontharder met 2 flessen van 3 liter hars. Elke harsfles levert zacht water tot hij zijn capaciteit bereikt heeft en de harsen verzadigd zijn. Dan moet de harsfles gespoeld worden. Gedurende de regeneratie die slecht 15 minuten duurt, levert de tweede harsfles nog steeds zacht water. Beide modules zijn altijd samen in parallel werking, wat een betere capaciteit met zich meebrengt. De 2 units zullen echter niet samen regeneren waardoor men altijd zacht water heeft.

De Delta waterontharder is een zeer zuinig apparaat, Tijdens de spoeling van de waterverzachter is er slechts 0.3kg zout en 18 liter water nodig. Dit is minder in vergelijking met andere waterverzachters met dezelfde capaciteit.

Het design

De Delta Morava meet  47 cm (B) x 49 cm (D) x 46 cm (H) (inclusief bypass), een stuk kleiner dus dan alle andere duplex-waterontharders die een gelijkaardige capaciteit bieden. Men kan hem zeer gemakkelijk kwijt in een bergruimte, garage, kelder of zelfs in de keukenkast. Een compact toestel met een grote onthardingscapaciteit is niet onbelangrijk in een tijd waar wonen en bouwen steeds kleiner en duurzamer moet.

Een ander belangrijk voordeel is dat men het deksel niet meer hoeft op te tillen om zout bij te vullen. Men kan de Delta Morava dus gerust in een lage kast of onder een schap plaatsen. Het zoutreservoir kantelt eenvoudigweg  open en blokkeert in de open positie zodat men de 2 handen vrij heeft om er zout in te gieten.

Het zoutreservoir van de Delta Morava is uitneembaar, wat heel handig is wanneer men het zoutreservoir van uw waterverzachter wil reinigen.

Delta Morava

Delta Morava

Technische gegevens

Aansluitingen 3/4
Werkdruk 1 – 8 bar
Debiet max 2600l/h
Uitwisselingscapaciteit 2x 150m3/ppm CaCO3
Waterverbruik/regeneratie 18L
Zoutverbruik/regeneratie 0,3 kg
Duur van de regeneratie 15 min
Max temperatuur 40

Delta waterverzachters werken op waterdruk. Geen overbodige elektronica en sluipverbruik. Ook geen ontregeling bij stroomonderbrekingen.

betere harsen van bij Bayer Chemicals, zorgen mede voor de hogere uitwisselingscapaciteit. Ze hebben ook een langere levensduur.

Delta waterverzachters worden ingesteld op uw eigen waterverbruik en uw plaatselijke inkomende waterhardheid. Dus, geen overbodig verbruik van spoelwater en zout.

De grotere energie verbruikende waterontharders hebben afgedaan. Delta’s zijn klein en hebben de onderdelen zoals een bypass en vuilfilter 80µ standaard ingebouwd.

Offerte aanvragen

  Uw naam

  Adres

  Postcode en Woonplaats

  Uw e-mail

  Telefoonnummer

  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    My Aqua

  Gentseweg 715
  8790 Waregem


  Bedrijfsnaam: My-Aqua / Tomco bvba
  BTW: BE0841710075

  Tel : +32 (0)56 61 51 62

  Mob : +32 (0)486 28 64 38
  info@my-aqua.be

  Alle prijzen exclusief BTW.

  Deze website gebruikt cookies, door uw bezoek aan deze website gaat u akkoord met deze cookies.